Tabela Tasarımı Nasıl Olmalıdır ?
Buradasınız: Anasayfa / Faydalı Bilgiler
Tabela Tasarımı Nasıl Olmalıdır ?
Sade ve ayırt edici olmayan bir mağaza tabelasına sahip olmak, müşterilerinizin dikkatini çekemeyeceğiniz ve bu nedenle yeterince satış yapmadığınız anlamına gelir...
Tabela Tasarımı Nasıl Olmalıdır ?

    Tabela tasarımına yeterince dikkat etmezseniz, uzun vadede büyük kayıplara uğrayabilirsiniz. Tabela tasarımı, tasarımla değil, uygun planlama ile yapılır. Bu nedenle, birçok insan bu sorunu tam olarak anlamakta zorlanmaktadır. Bu kılavuzla, tabela tasarımı için daha parlak ve daha parlak fikirlere sahip olacaksınız. Mağazalar, kafeler, restoranlar gibi işletmeler için mükemmel tabelayı nasıl hazırlanacağına odaklanmak gerekir.

   Tabela tasarımına ilgi çekici mesajlar eklemek.Bir tabeladaki en önemli tasarım öğesi kelimelerdir. Bu kelimelerin doğası ve nasıl yerleştirildikleri projenin başarılı olup olmayacağını belirler. Başarısızlık genellikle "hedef" bölümünün ihmal edilmesinden kaynaklanır. Ana amacınıza uygun kelimeleri seçtiğinizde mesajınız daha net ve anlaşılır olacaktır.

   3 saniyede net halde okunup anlanabilen fon ve mesajlar sunmak.Karşıdan karşıya geçen kişilerin mağaza tabelanızı görmek için 3 saniyeleri vardır. Bu nedenle çok fazla yazı içeren aşırı karmaşık bir karakter bu kadar kısa sürede fark edilemez ve seçilemez. İnsanlar kalabalık harfleri okumayı tercih etmezler. Az daha çoktur başarılı bir işaret, mesajınızı doğru ve etkili bir şekilde ileten işarettir. Bu yüzden daha az kelime kullanmaya çalışın. 8 veya daha az kelime mükemmeldir. Bunu ben de yazayım, ben de yazayım diyerek tabelayı kalabalık ve karmaşık hale getirebilirsiniz.İnsanlar, tabeladan mağazanızda ne olduğunu anlayabilmelidir. Aksi takdirde potansiyel müşteriler mağazanın önünden geçer. Ama mağazada cam veya kırtasiye olup olmadığını bilselerdi, belki dükkâna gidip bir şeyler alırlardı! Bu nedenle mağazanızın tabelasına mağazanın adı ile birlikte ibareyi hangi mağazada bulunduğunu belirtmek iyi bir fikir olacaktır.

 

 

Detaylı Bilgi İçin Hemen Bizi Arayın

WhatsApp iletişim

Tıkla Ara 0541 254 26 36